Ontdek de leuke dingen van het leven
Mitsubishi Space Star
Nu vanaf
€ 12.490,-

Space Star

Geef uitdrukking aan vrijheid en stijl

Design

Dynamisch design, van het aantrekkelijke front tot de uitgesproken flanken en aerodynamische achterpartij. De Space Star is een geslaagde mix van verfijning en sportieve looks voor maximaal rijplezier.

Comfort

Neem plaats in de Space Star en ontdek zijn verfrissende rijplezier. U geniet van maximaal comfort dankzij verfijnde styling, royale binnenruimte, vrij zicht rondom, rijke uitrusting en een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en hoofdsteun.

Cleartec

De Space Star combineert een minimale impact op het milieu met maximaal rijplezier. Met zijn compacte buitenafmetingen en prettige rijeigenschappen biedt hij veel value for money en behoort hij tot de meest brandstofefficiënte auto’s in zijn klasse, zonder concessies te doen aan vermogen, comfort of veiligheid voor de inzittenden.

Prestaties

Rijden met de Space Star is puur rijplezier want hij levert pittige prestaties bij een laag brandstofverbruik. Of het nu is voor woon-werkverkeer, shoppen in de stad of ontspannen toeren over landweggetjes, u geniet van zijn sportieve prestaties en stabiele wegligging. De Space Star reageert direct en soepel op gasgeven, remmen en sturen, waardoor u even moeiteloos over bochtige wegen rijdt als inparkeert in een krappe ruimte.
Offerte aanvragen Proefrit aanvragen
Technische specificaties
Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst
Onze voorraad

Onze voorraad Mitsubishi Space Star

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Space Star staan?

HomeMitsubishiModellenSpace Star