Nu vanaf
€ 43.990,-

Outlander

Onbegrensd genieten

Design

De krachtige, dynamische uitstraling staat voor zijn onvergelijkbare verfijning en tegelijk robuuste karakter en rijeigenschappen. De looks van de Outlander verraden zijn ongeëvenaarde SUV-rijplezier, van zijn uitdagende front tot het stijlvolle design achter.

Prestaties

De Outlander levert de krachtige prestaties die u van een stoere SUV mag verwachten, inclusief een vlotte acceleratie en responsieve rijeigenschappen. Wat uw bestemming ook is, u zult genieten van de SUV-voordelen van een nieuwe generatie, terwijl het milieu wordt gespaard door een uitstekende brandstofefficiency en lage CO₂-uitstoot.

Uitrusting

Het interieur is zeer compleet uitgerust met tal van functionele voorzieningen. Met de combinatie van hoge kwaliteit en praktische functionaliteit is de Outlander dé auto die u op het lijft geschreven is. Ervaar zelf zijn ongekende rijplezier.

Veiligheid

Autorijden is een stuk aangenamer als u zorgeloos kunt genieten. Met de Outlander zijn u en uw passagiers verzekerd van diverse hoogwaardige veiligheidsvoorzieningen, die u optimaal bescherming bieden. De Outlander is onder meer uitgerust met de RISE (Reinforced Impact Safety Evolution)-carrosserie, zeven SRS-airbags en slimme elektronica die een frontale botsing helpt voorkomen.

Premium kwaliteit

Rijden met de Outlander is een bijzonder plezierige ervaring die wordt versterkt door de directe, responsieve handling en hoogwaardig vakmanschap. Van het royale interieur en comfortabele stoelen, van de toepassing van eersteklas materialen tot het hoge uitrustingsniveau: elk detail draagt bij aan uw rijplezier.

 

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen
Technische specificaties
Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst
Onze voorraad

Onze voorraad Mitsubishi Outlander

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Outlander staan?

HomeMitsubishiModellenOutlander