Nu vanaf
€ 35.990,-

Outlander PHEV

Comfortabel genieten

Beter dan ooit tevoren</h3<=> Beleef rijplezier op een totaal nieuw niveau met de Plug-in Hybrid EV van Mitsubishi. Een elektromotor op elke as en een energiezuinige, krachtige benzinemotor werken samen voor optimale rijprestaties. Geniet van de nieuwe OUTLANDER PHEV, bij het beleven van nieuwe avonturen en tijdens woon-werkverkeer, met zijn vlotte bediening en rustgevende comfort.

Nog betere prestaties. Nog meer plezier

Geniet van de rijeigenschappen van de doorontwikkelde S-AWC technologie op de PHEV. De elektromotoren op de voor- en achteras kregen een upgrade en leveren samen met S-AWC (Super-All Wheel Control) nog betere prestaties. Voor ongekend rijplezier onder alle omstandigheden en op elke ondergrond. De OUTLANDER PHEV geeft elektrisch rijden een nieuwe dimensie.

Ruim en comfortabel

Neem plaats in een oase van comfort en verfijning dankzij de ruim bemeten beenruimte, luxueuze uitrusting en serene rust in het interieur. De voorstoelen bieden optimale steun bij het rijden van bochten en alle stoelen zijn perfect afgewerkt met hoogwaardige materialen. Met de in ongelijke delen neerklapbare achterbank kunt u het interieur flexibel aanpassen aan uw wensen.

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen
Technische specificaties
Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst
Onze voorraad

Onze voorraad Mitsubishi Outlander

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Outlander staan?

HomeMitsubishiModellenOutlander PHEV