Nu vanaf
€ 21.015,-

Jazz

Honda Jazz

Vol levenslust

De nieuwe Jazz biedt oneindig veel mogelijkheden. Dat is te danken aan zijn verrassend grote binnenruimte, zijn veelzijdigheid en zijn compacte en moderne vormgeving. Het ontwerp van de Jazz is nu nog verfijnder en beter dan ooit tevoren, zodat u en uw Jazz op alles zijn voorbereid, hoe u uw leven ook wil invullen.

Compact en slim

Het frisse, moderne ontwerp van de Jazz biedt een verrassende hoeveelheid slimme ruimte – met een ongeëvenaarde functionaliteit en veelzijdigheid en een weergaloze vormgeving. Een opvallende verschijning op de weg.

Gemaakt voor een glimlach

Elk detail van de nieuwe Jazz is ontworpen om het rijden leuk te maken. Een lichte en wendbare besturing wordt gecombineerd met een nieuwe, afgeronde carrosserievorm. Daardoor ziet hij er niet alleen verbluffend goed uit, maar levert hij ook nog eens een betere aerodynamische prestatie.

Praktische ruimte

De Jazz beschikt over een verrassend grote kofferruimte met een inhoud van 1.314 liter, die op slimme wijze is vormgegeven om aan al uw wensen te voldoen. Als de achterbank is neergeklapt, ontstaat een ruimte waar alles moeiteloos in past, van grote koffers en surfplanken tot een nieuwe televisie of salontafel.

Het vermogen om te presteren

De sportieve nieuwe Jazz Dynamic beschikt over een krachtige 1.5-liter i-VTEC benzinemotor, die een indrukwekkend vermogen levert van 130 pk.
De Trend-, Comfort-, Elegance- en X-Road uitvoeringen zijn beschikbaar met onze efficiënte 1.3 i-VTEC benzinemotor, met een vermogen van 102 pk. Beide motoren zijn beschikbaar met ofwel een handgeschakelde 6-versnellingsbak ofwel onze automatische transmissie (Continuously Variable Transmission). Onze 7-traps CVT technologie omvat een sportieve paddle shift en levert het optimale motorvermogen voor de gekozen snelheid. Het resultaat is een soepele en comfortabele rijervaring met een lager brandstofverbruik.
Om het verbruik nog efficiënter te maken, schakelt de start-stoptechnologie de motor uit als de auto tot stilstand komt in het verkeer. Drukt u het gaspedaal in, dan start de motor automatisch weer. Dit lijkt misschien een kleinigheid, maar na verloop van tijd maakt dit echt een verschil.

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen
Technische specificaties
Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst
Onze voorraad

Onze voorraad Honda Jazz

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Jazz staan?

HomeHondaModellenJazz