Nu vanaf
€ 36.160,-
Private lease
€ 568,-

E

100% Emotie, 0% Emissie

Zeg maar dag tegen het verleden. De volgende generatie elektrische auto’s komt eraan. De nieuwe Honda e, de nieuwe elektrische auto van Honda, neemt een gewaagde stap met zijn design en technologie.

HET IDEE ONTWIKKELEN

Onze steden veranderen: waarom onze auto’s dan niet? Onze steden leven, ademen, elke dag weer. Ze groeien en ontwikkelen zich en passen zich aan de mensen die erin leven aan. Nu moet de auto gaan evolueren en een rol spelen in de veranderende stadsgezichten. Honda is van mening dat men dit op de beste manier kan doen door een volledig elektrische auto te ontwikkelen die de progressieve waarden weerspiegelt.

DE LOOK

Het moderne minimalisme is meer dan het op het eerste gezicht lijkt. Het Honda e Prototype is geïnspireerd op de originele Honda Civic. Het heeft een moderne retro-look, met minimale details en een sportieve uitstraling. Zijn symmetrische koplampen met led-technologie worden door een pianozwarte afwerking omgeven. Een effect dat ook aan de achterkant van de auto terugkomt. Met nauwgezette aandacht voor detail is alles verborgen wat weggestopt kan worden. Bestuurdersassistentiesystemen zijn bijna onzichtbaar voor het blote oog. Oplaadpoorten zijn niet te zien. Het dak lijkt zachtjes boven het prachtige glasoppervlak te zweven. Het effect is een nieuwe esthetiek; een gewilde, perfect geproportioneerde compacte elektrische auto die stil door de straten glijdt en daarbij een goed figuur in de stad en daarbuiten slaat.

HET VERHAAL ERACHTER

De unieke, ontspannen omgeving van het Honda e Prototype.De open lay-out van het Honda e Prototype is geïnspireerd door Japanse architectuurprincipes en weerspiegelt ‘Ma’. Dat woord beschrijft de dynamiek die gecreëerd wordt door open ruimte. De ontwerpers en ingenieurs van Honda werkten op harmonieuze wijze samen en creëerden een lay-out met een vlakke vloer en achterwielaandrijving, waardoor een dergelijk open interieur mogelijk is. Duidelijke, beknopte grafische weergaven op het bestuurdersinformatiescherm en het infotainmentsysteem zorgen ervoor dat de nieuwste technologie het natuurlijke gevoel aanvult. Opbergruimtes en laadpoorten zorgen ervoor dat alles plek heeft.

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE, VERFIJNDE EENVOUD

De nieuwste technologie brengt mensen samen. Het digitale dashboard van het Honda e Prototype over de volledige breedte laat zien hoe technologie mensen beter kan verbinden. Perfecte smartphoneconnectiviteit, spraakgestuurde systemen, allerlei informatie over de reis en rijstijl van de chauffeur zijn beschikbaar. De eenvoudige buitenspiegel is vervangen door de nieuwste, meest geavanceerde videocamera’s, die de omgeving gedetailleerder weergeven dan welke spiegel dan ook en het gevaar van blinde hoeken vrijwel uitsluit. Ze elimineren ook weerstand. Knoppen met snelkoppelingen naar populaire functies zijn op het stijlvolle tweespaaksstuurwiel geplaatst. En heeft u gemerkt dat er iets ontbreekt? Er is geen versnellingspook. In plaats daarvan zijn er knoppen voor rijden, achteruitrijden en parkeren, handig bij de knie van de bestuurder geplaatst.

OPLADEN DE BAAS ZIJN

Opladen waar en wanneer u maar wilt. Als auto’s ons vrijheid geven, presenteren de nieuwste generatie elektrische auto’s zoals het Honda e Prototype een nieuw soort vrijheid: om de batterij van de auto op te laden waar en wanneer u maar wilt. Met wisselstroom kan een elektrische auto thuis worden opgeladen met behulp van een conventionele stekker of speciale oplaadeenheid. Of parkeer de auto bij het winkelcentrum, sluit hem aan en laat de batterij opladen terwijl u aan het shoppen bent. Tijdens langere ritten biedt een landelijk netwerk van oplaadpunten bestuurders van een elektrische auto de flexibiliteit om te stoppen en snel op te laden. In slechts 30 minuten kan de accu tot 80% worden gevuld.

Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst
Onze voorraad

Onze voorraad Honda Jazz

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Jazz staan?

HomeHondaModellenE