Nieuwe Hybride prestaties
Honda CR-V Hybrid
Nu vanaf
€ 45.675,-
Private lease
€ 729,-

CR-V Hybrid

Nieuwe Hybride prestaties met de Honda CR-V Hybrid

Responsief, soepel, efficiënt. Dat zijn drie van de voordelen die u zult ervaren met de volledig nieuwe CR-V Hybrid. De intelligente, zeer geavanceerde hybride aandrijflijn biedt een naadloze, aangename rijervaring tijdens iedere rit.

MAAK KENNIS MET DE HYBRID

Weer een mijlpaal voor de Honda CR-V. De i-MMD (intelligente Multi-Mode Drive)-technologie levert uitstekende prestaties en een uitmuntende efficiëntie. Door de aerodynamische lijnen rondom een volledig nieuw chassis is deze CR-V van de vijfde generatie een SUV voor echte autoliefhebbers. Eenmaal in de auto vindt u een luxe, geraffineerd interieur met de nieuwste rijhulpmiddelen en infotainment, naast het comfort, de ruimte en de veelzijdigheid waar de CR-V bekend om staat.

TOPSCORE VOOR VEILIGHEID

Onze nieuwe CR-V heeft het maximumaantal van vijf sterren gekregen in de meest recente veiligheidstests van Euro NCAP. Onze toewijding aan veiligheid ligt aan de basis van alles wat wij doen. Een veiligere auto is net zo belangrijk als het plezier dat u tijdens het rijden ervaart. Het innovatieve design van de nieuwe CR-V biedt de meest uitgebreide combinatie van veiligheidstechnologieën in zijn klasse en wordt aangevuld met Honda Sensing™, een suite actieve technologieën voor veiligheid en bestuurdersassistentie.

Technische specificaties
Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst
Onze voorraad

Onze voorraad Honda CR-V

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige CR-V staan?

HomeHondaModellenCR-V Hybrid