Nu vanaf
€ 33.490,-
Private lease
€ 552,-

Civic 5-deurs

Honda Civic

Een auto ontworpen voor de echte wereld.

Vanbinnen en vanbuiten overdacht en opnieuw ontworpen, is de Honda Civic gemaakt om in te rijden, maar met veel meer mogelijkheden. Hij is flexibel en past zich graag en makkelijk aan uw wensen en behoeften aan.

Volledig herontworpen met een nieuwe generatie motoren voor ultieme controle.

De Civic 5-deurs is voorzien van een lichter en stijver chassis, dat zorgt voor een nog levendiger rijgedrag. Er zijn twee benzinemotoren met turbolader en er is een nieuwe, responsieve 1.6 i-DTEC dieselmotor; alle beschikbaar met een handgeschakelde of automatische transmissie.

De Civic 5-deurs eist overal de aandacht op.

Het eerste wat u zal opvallen is het lage en aerodynamische profiel. Er is geen twijfel over mogelijk dat deze auto, met zijn vloeiende atletische lijnen, gemaakt is om te presteren.

Perfect gevormd

Aan de voorzijde geven de grote luchtinlaten en het smalle rooster vooraan de auto een agressief karakter. Alles vloeit langzaam over in elkaar, van de zijkant van de auto, over het dak tot de brede achterklep. Het spreekt voor zich waarom elke centimeter van deze auto is ontworpen om te rijden.

Ze zijn lichter en efficiënter, deze nieuwe generatie motoren.

Onze nieuwste Civic levert de prestaties die bij zijn sportieve looks passen. U kunt kiezen uit de twee verfijnde benzinemotoren – de krachtige 182 pk 1.5 VTEC TURBO en de 126 pk 1.0 VTEC TURBO – en de volledig nieuwe, pittige 120 pk 1.6 i-DTEC dieselmotor. Welke u ook kiest, er staat u een opwindende rijervaring te wachten.

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen
Technische specificaties
Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst
Onze voorraad

Onze voorraad Honda Civic

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Civic staan?

HomeHondaModellenCivic 5-deurs