Nu vanaf
€ 37.835,-

Civic 4-deurs

U zult zich één voelen met de Civic 4-deurs.

Zijn strakke en sportieve design is een unieke combinatie van krachtige sculpturale lijnen en vloeiende rondingen; en dat is alleen nog maar de buitenkant. Van binnen is de nieuwe Civic 4-deurs licht en ruim, met een weldaad aan kwaliteit en comfort.

Onze motor van de nieuwe generatie geeft rijden een nieuwe dimensie.

De Civic 4-deurs is voorzien van een vernieuwd wielophangingssysteem en is het perfecte evenwicht tussen een sportieve bestuurbaarheid en comfortabel rijden. De volledig nieuwe 1.5 i-VTEC TURBO-motor is beschikbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak of een 7-traps CVT-automaat.

Met elkaar verweven sculpturale lijnen vallen vloeiend samen in één perfecte vorm.

Het aerodynamische profiel van de Civic 4-deurs glijdt van de ronde motorkap naar de schuin aflopende kofferbak. Zijn vorm heeft een tijdloze stijl en staat garant voor moeiteloze prestaties.

Dankzij Honda CONNECT zijn alle dingen waarvan u houdt, zoals uw favoriete muziek en uw vrienden, altijd binnen handbereik.

Met gebruik van Bluetooth® of usb heeft u toegang tot informatie en afspeellijsten op uw smartphone. U kunt ook de interface van uw telefoon – via Apple CarPlay® – overzetten op het 7 inch grote aanraakscherm om toegang te verkrijgen tot apps waarmee u kunt bellen en berichten kunt versturen en ontvangen.

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen
Technische specificaties
Onze voorraad

Onze voorraad Honda Civic

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Civic staan?

HomeHondaModellenCivic 4-deurs